RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem, recepty Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem,


Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem

Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem je zařazen v kategorii grilování. K přípravě Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800g jihoamerického Striploinu, 400g žampionu, 100g uzrálého sýra(NIVA), 200g uzeného boku na plátky, sůl, pepř, rozmarýn, olivový olej.

Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými  žampiony plněnými zrajícím sýrem
Zvětšit obrázek

Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem

Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem:
Maso s blánou a částí tuku nakrájíme přes vlákna na pěkné steaky, jemně je pěstí poklepeme. Steaky by měly být v průměru 2 až 3 cm vysoké. Steaky okořeníme čerstvě mletým pepřem a větvičkou rozmarýnu, lehce potřeme olivovým olejem. Do vařící vody dáme oloupané a nožiček zbavené žampiony a necháme 2 minuty spařit. Po vyjmutí je vhodíme do vody s ledem. Schladlé žampiony plníme sýrem a balíme do uzeného boku. Na gril s přímým ohněm položíme steaky a pečeme z každé strany 4-6 minut pro středně propečené, pro úplné propečení necháme 2-3 minuty déle. Zabalené žampiony grilujeme zároveň s masem. Na žampiony položíme hotový steak, posypeme ho maldonskou solí a podlijeme omáčkou demi-glace.

Poznámka k receptu na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem:
Iljusa:žampiony jsou spařené kvůli tomu že jsou plněné zralým sýrem a zabalené v uzeném boku.samozřejmě že žampiony musíjou být řádně okapané.sýr se na grilu poměrně rychle rozpouští a bok se rychle opeká.2 minutky po každé straně a mohou se servírovat.Kdybych to dělal ze syrových hub tak nedosáhnu jejich správné tepelné úpravy!Věř mé radě a zkus to.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jakub Novak (Jakub Novák)
  • Datum vložení: 17.09.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Grilování
  • Suroviny: 800g jihoamerického Striploinu, 400g žampionu, 100g uzrálého sýra(NIVA), 200g uzeného boku na plátky, sůl, pepř, rozmarýn, olivový olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na steak z jihoamerického striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist