|
Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800g jihoamerického Striploinu, 400g žampionu, 100g uzrálého sýra(NIVA), 200g uzeného boku na plátky, sůl, pepř, rozmarýn, olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
Recept na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem: Maso s blánou a částí tuku nakrájíme přes vlákna na pěkné steaky, jemně je pěstí poklepeme. Steaky by měly být v průměru 2 až 3 cm vysoké. Steaky okořeníme čerstvě mletým pepřem a větvičkou rozmarýnu, lehce potřeme olivovým olejem. Do vařící vody dáme oloupané a nožiček zbavené žampiony a necháme 2 minuty spařit. Po vyjmutí je vhodíme do vody s ledem. Schladlé žampiony plníme sýrem a balíme do uzeného boku. Na gril s přímým ohněm položíme steaky a pečeme z každé strany 4-6 minut pro středně propečené, pro úplné propečení necháme 2-3 minuty déle. Zabalené žampiony grilujeme zároveň s masem. Na žampiony položíme hotový steak, posypeme ho maldonskou solí a podlijeme omáčkou demi-glace.
Poznámka k receptu na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem: Iljusa:žampiony jsou spařené kvůli tomu že jsou plněné zralým sýrem a zabalené v uzeném boku.samozřejmě že žampiony musíjou být řádně okapané.sýr se na grilu poměrně rychle rozpouští a bok se rychle opeká.2 minutky po každé straně a mohou se servírovat.Kdybych to dělal ze syrových hub tak nedosáhnu jejich správné tepelné úpravy!Věř mé radě a zkus to.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jakub Novak (Jakub Novák)
- Datum vložení: 17.09.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: 800g jihoamerického Striploinu, 400g žampionu, 100g uzrálého sýra(NIVA), 200g uzeného boku na plátky, sůl, pepř, rozmarýn, olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na steak z jihoamerického striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|