RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Steak jak z moc drahé restaurace

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Steak jak z moc drahé restaurace, recepty Steak jak z moc drahé restaurace, Steak, jak, , moc, drahé, restaurace


Recept na Steak jak z moc drahé restaurace

Recept na Steak jak z moc drahé restaurace je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Steak jak z moc drahé restaurace budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg black angus svieckovy filet 1 kg sladke zemiaky oranzove 2 zvazky špargľa zelená 1 cesnak mensi zvazok rozmarín cerstvy 8 ks paradajky cherry na stopke 250 ml vino cervene 100 g maslo olej rastlinný 100 ml mlieko zvazok pazitka 1 ks cibuľa červená mala korenie cerstvo drvene sol morska drvena.

Steak jak  z moc drahé restaurace
Zvětšit obrázek

Recept na Steak jak z moc drahé restaurace

Recept na Steak jak z moc drahé restaurace:
Black Angus svieckova je jedna z tych najdrahsich ale tato draha zakladna surovina vam garantuje uspech ako v drahej restauracii. Svieckovu sme naporcovali na 250 g porcie .Klasicky sa v drahej restauracii tieto steaky daju priamo na grill.Doma sa da tak ,ze porcie sme zlahka natreli rastlinym kvalitnym olejom bez chuti ( aby olej nekonkuroval chuti kvalitneho masa).Tym ze maso je velmi kvalitne sa nemarinovuje a posypava specialnymi grilovaci koreniami.(Na to si kupte lacne maso a dajte ho do marinady cez noc). Tazku liatinovu grilovaciu panvicu s drazkami sme rozohriali nad silnym plamenom.Na steaky ( treba mat dobry extraktor lebo to dymi) cca 3 minuty na kazdej strane sme opekali( tak aby sme mali pekne vypalene pasiky , dakdo robi aj do kriza.Poukladali sme na kazdy steak rozpucene struciky cesnaku a kusok rozmarinu trosku poolejovali a dali do rozohriatej rury dopiect cca 5 minut ( zalezi od truby) pozor aby vam cesnak aj rozmarin nezhorel a zhorkol. Lepsie je davat len bez ozdoby pod grill . Steaky treba nechat odlezat minimalne cca 5 minut na teplom mieste pred servirovanim.V maziary sme nadrvili cerstvo cierne korenie a morsku sol Ochutili. Situacia sa komplikuje ked jeden chce rare,druhy medium a treti well done . Potom treba robit kazdy steak samostatne. 2-Priloha sladke zemiakove pyre. Sladke oranzove zemiaky dame piect do rury dame vychladnut a osupeme. Do vacsej misky pokorenime pridame mlieko a maslo a pasirujeme ako tradicne pyre so zemiakov.Pred koncom pridame na drobno nakrajanu pazitku a premiesame. 3-Sparglu odlomime tvrdsie casti a dame kratko varit do osolenej vody cca 2 minuty. vyberieme scedime.Nachystame si cherry paradajky. Vypek z liatinoveho pekaca prelejeme na panvicu pridame na drobno nakrajanu cibulku a rozmarin osmazime pridame cherry paradajky opecieme, a pred koncom pridame sparglu ktory rychlo opecieme.Vyberieme paradajky a sparglu odlozime na teple miesto. Do panvice nalejeme cca 250ml dobreho cerveneho vina , a redukujeme tak o 1/3 pridame kusok masla na zahustenie sol korenie na chut.

Poznámka k receptu na Steak jak z moc drahé restaurace:
Tu ma vyprovokovali ze tu machrujem a steak ako v drahej restauracii( ziadne grilovacie korenie ziadne marinovanie) sa doma robit neda.Ma to jednoduchu pricinu maso je tak strasne drahe ze ho retazce nepredavaju.Tento Black Angus by stal v prepocte za kilo viac ako Kc 700. http://www.lidovky.cz/jak-pripravit-nejlepsi-steak...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Steak jak z moc drahé restaurace, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 22.04.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1 kg black angus svieckovy filet 1 kg sladke zemiaky oranzove 2 zvazky špargľa zelená 1 cesnak mensi zvazok rozmarín cerstvy 8 ks paradajky cherry na stopke 250 ml vino cervene 100 g maslo olej rastlinný 100 ml mlieko zvazok pazitka 1 ks cibuľa červená mala korenie cerstvo drvene sol morska drvena
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na steak jak z moc drahé restaurace, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Steak jak z moc drahé restaurace - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Steak jak z moc drahé restaurace

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist