|
Recept na Starodávné roštěnky
Recept na Starodávné roštěnky je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Starodávné roštěnky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 roštěnek, 10 dkg sádla, 6 dkg cibule, 3 dkg slaniny, hladka mouka, ,1/2 lžičky sladké papriky, sůl, pepř, 1 kapie nakrájená na kostičky, trochu vývaru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Starodávné roštěnky
Recept na Starodávné roštěnky: Roštěnky na okrajích naklepeme, osolíme a na rozpáleném sádle po obou stranách opečeme. Přendáme na mísu a přikryjemem aby nevychládly. Na tuku po roštěnkách osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, slaninu, kapii, podlijeme vývarem, vložíme roštěnky a pod pokličkou dusíme doměkka. Hotové vyjmeme, zbylou šťávu zaprášíme hladkou moukou, povaříme a přecedíme. Dochutíme citrónovou šťávou, solí, můžeme přidat i trošku vegety nebo worcesteru. Takto upravenou omáčku přelijeme na roštěnky. Jako přílohu podáváme rýži nebo brambory.
Poznámka k receptu na Starodávné roštěnky: prosím tě, vybusna, kde jsi tu rýži koupila a jestli se můžu zeptat, tak kolik stojí? já jí vidím poprvé
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Starodávné roštěnky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 16.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 6 roštěnek, 10 dkg sádla, 6 dkg cibule, 3 dkg slaniny, hladka mouka, ,1/2 lžičky sladké papriky, sůl, pepř, 1 kapie nakrájená na kostičky, trochu vývaru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na starodávné roštěnky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Starodávné roštěnky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Starodávné roštěnky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|