RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Srnčí v pomerančové omáčce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Srnčí v pomerančové omáčce, recepty Srnčí v pomerančové omáčce, Srnčí, pomerančové, omáčce


Recept na Srnčí v pomerančové omáčce

Recept na Srnčí v pomerančové omáčce je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Srnčí v pomerančové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
srnčí maso z kýty-může být i z jiné části 1 větší cibule 1 velký, nebo 2 menší pomeranče 1/2 citronu 2-3 lžíce cukru 1 lžíce solamylu máslo na opečení cibulky-může být olej(do PH není třeba) sůl.

Srnčí v pomerančové omáčce
Zvětšit obrázek

Recept na Srnčí v pomerančové omáčce

Recept na Srnčí v pomerančové omáčce:
Kýtu osolíme a dusíme v celku, aby se nám nerozpadala. Na cibulce, kterou jsme osmažili do sklovita na másle(oleji) položíme tu prosolenou kýtu. Dusíme dost dlouho, nebo použijeme pomalý hrnec, kdo ho má. Během dušení přidáme šťávu z půlky citronu, šťávu z celého pomeranče a vnitřky bez kůží dáme k masu, 4 kolečka pomeranče si necháme a vydusíme je ke konci procesu, do PH můžeme kolečka dát hned na cibuli. Doladíme chuť cukrem, solí, pomerančovou a citronovou šťávou-chutě musí být vyvážené, pak je to ono! Ke konci si rozpustíme solamyl ve vodě, zalijeme šťávu a necháme převařením zahustit. Vody použijeme tolik, kolik chceme mít šťávy/omáčky a doladíme, kýtu si vyndáme na prkýnko a nakrájíme maso na porce, které dáváme rovnou na talíř a zaléváme pomerančovou omáčkou, můžeme ozdobit kolečkem z pomeranče.

Poznámka k receptu na Srnčí v pomerančové omáčce:
Dělala jsem v PH, ale dá se to běžně dusit na sporáku. Tato mana je jednoduchá, záleží jen na vyváženosti surovin a když se nám to povede, hodně si pochutnáme a i ty slupky z pomeranče tam mají svoje chuťové plus, proto pomeranče neloupáme!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Srnčí v pomerančové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 03.03.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: srnčí maso z kýty-může být i z jiné části 1 větší cibule 1 velký, nebo 2 menší pomeranče 1/2 citronu 2-3 lžíce cukru 1 lžíce solamylu máslo na opečení cibulky-může být olej(do PH není třeba) sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na srnčí v pomerančové omáčce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Srnčí v pomerančové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Srnčí v pomerančové omáčce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist