Recept na Srnčí guláš na červeném víně
Recept na Srnčí guláš na červeném víně je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Srnčí guláš na červeném víně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700 g srnčí kýty 5 středních cibulí mletá paprika sůl, pepř nové koření 4 bobkové listy koření Divočina 3 dcl červeného vína (použila jsem Frankovku).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Srnčí guláš na červeném víně
Recept na Srnčí guláš na červeném víně: Na oleji osmahneme cibuli do zlatova, zasypeme paprikou a hned přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme a opepříme. Po chvilce přidáme lžíci koření Divočina, pár kuliček nového koření a bobkový list. Když je maso opečené, zalijeme ho 3 dcl červeného vína a 2 dcl vody. Přiklopíme a dusíme do změknutí (cca 1 hod). Zahustíme moukou rozmíchanou s vodou. Podáváme s knedlíkem.
Poznámka k receptu na Srnčí guláš na červeném víně: Improvizovala jsem a zapomněla jsem přidat česnek, se kterým vždycky počítám. Musím říct, že tam vůbec nescházel, asi by se ty chutě a vůně tloukly.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Srnčí guláš na červeném víně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Pajaja (Pavlína Kostková)
- Datum vložení: 29.11.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 700 g srnčí kýty 5 středních cibulí mletá paprika sůl, pepř nové koření 4 bobkové listy koření Divočina 3 dcl červeného vína (použila jsem Frankovku)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na srnčí guláš na červeném víně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Srnčí guláš na červeném víně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Srnčí guláš na červeném víně
|
|