|
Recept na Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku
Recept na Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Celé vepřové srdce, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 50 g slaniny, 2 hrsti malých bílých fazolí, 1 jarní cibulka, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce petrželky, 1 paprika lusk, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce mleté červené papriky, tvrdý nastrouhaný chleba na zahuštění, sádlo(nebo olej), pepř, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku
Recept na Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku: Srdce si nakrájíme na kusy velké jako na guláš, cibule nadrobno, česnek na plátky, papriku na menší kousky a jarní cibulku na kolečka. Na sádlo si dáme v papiňáku osmažit cibuli dohněda, přidáme srdce, které zprudka necháme zatáhnout ze všech stran a papriku, kterou necháme jen moment osmahnout a zalijeme vodou, nebo vývarem, aby bylo srdce ponořené, přidáme kousky papriky, fazole, česnek na plátky, mírně osolíme a necháme vařit v zavřeném papiňáku-srdce se dělá déle, asi 1 hod., aby bylo měkké, nebo si ho můžeme nejdřív povařit a vývar pak použít na zalití srdce. Až se nám papiňák otevře, dáme jarní cibulku, rajčatový protlak, majoránku, nastrouhaný chleba a kdybychom chtěli ještě hustější vývar tak dáme hladkou mouku rozmíchanou v malém množství vody. Doladíme solí, pepřem, vodou nebo vývarem podle toho, kolik potřebujeme porcí, promícháme, provaříme a je hotovo.
Poznámka k receptu na Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku: Vyzkoušejte, není to drahé a je to opravdu výborné chuti, hlavně pro milovníky gulášů! Podávala jsem s rýží a mohou být knedlíky, brambory, těstoviny, nebo jen tak s pečivem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 16.05.2012
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: Celé vepřové srdce, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 50 g slaniny, 2 hrsti malých bílých fazolí, 1 jarní cibulka, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce petrželky, 1 paprika lusk, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce mleté červené papriky, tvrdý nastrouhaný chleba na zahuštění, sádlo(nebo olej), pepř, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Srdce jako gulášek s fazolemi v papiňáku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|