|
Recept na Splašená buchta
Recept na Splašená buchta je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Splašená buchta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na těsto: 2 hrnky polohrubé mouky hrnek kefíru 1/4 hrnku rozpuštěného a zchladlého másla 1/4 hrnku oleje 2 celá vejce 1/2 sáčku prášku do pečiva hrnek krupicového cukru Miska, cca 400 g, drobného ovoce. Já měla ostružiny a angrešt Kousek másla ( Hery ) a dětská krupička na vymazání a vysypání plechu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Splašená buchta
Recept na Splašená buchta: Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady, nic nešleháme, stačí vařečkou. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe ovocem a dáme do trouby vyhřáté na 180 st. péci. Trvá to asi 20 až 30 minut. Záleží na troubě, každá peče jinak.
Poznámka k receptu na Splašená buchta: Recept mám z hrníčkové kuchařky. Stejný jsem zde nenašla. Pokud jsem hledala špatně stejný už tu je, prosím admistrátory o smazání mého receptu. Proč splašená? Protože když si někdo vzpomene, že něco upeče na poslední chvíli, tak plaší, hledá.. tohle je přesně ono.. je to fofrem a dobré, vláčné. Ovoce nepropadá až na dno. samozřejmě lze použít jakékoliv jiné ovoce. Např. i nektarinky, meruňky, broskve atd. V tom případě větší ovoce nakrájíme na menší kousky. A ještě upozornění: tuku DOHROMADY je jen půl hrnku!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Splašená buchta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rebeka (Naďa)
- Datum vložení: 20.09.2012
- Počet porcí: plech 38 x 28 cm
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: Na těsto: 2 hrnky polohrubé mouky hrnek kefíru 1/4 hrnku rozpuštěného a zchladlého másla 1/4 hrnku oleje 2 celá vejce 1/2 sáčku prášku do pečiva hrnek krupicového cukru Miska, cca 400 g, drobného ovoce. Já měla ostružiny a angrešt Kousek másla ( Hery ) a dětská krupička na vymazání a vysypání plechu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na splašená buchta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Splašená buchta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Splašená buchta
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|