|
Recept na Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají
Recept na Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Papriková pasta: 2 žluté papriky, 1 červená feferonka. Špízy: 300 g kuřecích prsních řízků, 300 g kuřecích jater, olej na restování, sůl Marináda: 5 lžic paprikové pasty ají, 1 utřený stroužek česneku, špetka mletého kmínu, špetka oregana, hrubě drcený pepř, 1 lžíce oleje..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají
Recept na Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají: Papriková pasta: Papriky a feferonku opláchněte , odstraňte jádřince a nakrájejte na větší kousky. Dejte do rendlíku, zalijte asi 100 ml vody a na mírném plameni duste, až se papriky rozvaří a veškerá tekutina odpaří. Poté papriky propasírujte přes sítko, a pokud vzniklou pastu nebudete používat hned, uložte ji do lednice, kde vydrží i několik dnů. Špízy: Marinádu připravte důkladným promícháním všech ingrediencí. Omytá kuřecí prsa nakrájejte na větší kusy a osolte. Kuřecí játra opláchněte, odblaňte a nakrájejte také na větší kusy. Prsa i játra vložte do marinády a nechte minimálně 20 minut odpočinout. Pak vytvořte čtyři špízy - dva z prsou a dva z jater - a zprudka je opečte na rozpálené pánvi s olejem nebo na grilu. Játrové špízy osolte až nakonec. Podávejte nejlépe se smaženými lupínkami ze sladkých brambor - batátů, nebo s opečenými bramborami.
Poznámka k receptu na Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají: Dooga:No, možná budou, ale na ohni jsou játra skvělá. Tady jde do marinády i trochu oleje. Umím si celkem tu chuť představit
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 700413
- Datum vložení: 12.10.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: Papriková pasta: 2 žluté papriky, 1 červená feferonka. Špízy: 300 g kuřecích prsních řízků, 300 g kuřecích jater, olej na restování, sůl Marináda: 5 lžic paprikové pasty ají, 1 utřený stroužek česneku, špetka mletého kmínu, špetka oregana, hrubě drcený pepř, 1 lžíce oleje.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špízy anticucho s paprikovou pastou ají,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špízy anticucho s paprikovou pastou Ají
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|