|
Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce
Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5kg bílé vinné klobásy ½ brokolice 2 zelené papriky 1 menší cuketa 5 stroužků česneku 1 lžička oregana 1 lžička grilovacího koření 1 lžička koření do mletých mas sůl olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce
Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce: Brokolici rozdělíme na malé růžičky velikosti sousta, košťál nakrájíme na špalíčky. Papriky odjadříme a nakrájíme na kostičky 2x2cm. Cuketu nakrájíme na 1cm kolečka. Česnek oloupeme, větší stroužky rozkrojíme. V míse smícháme zeleninu s kořením (sůl podle chuti) a 1 lžící oleje a nasypeme do pekáče. Navrch poklademe klobásu nakrájenou na 4-5cm špalíčky, pocákáme lehce olejem a posypeme grilovacím kořením a přikryté pečeme v předehřáté troubě na 200°C cca 20min., poté odkryjeme a 10min. pečeme při 250°C dozlatova. Komu nestačí jako příloha jen zelenina, může doplnit vařenými bramborami.
Poznámka k receptu na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce: Moc hezounké... Všichni stále přemýšlíme a bojíme se, aby nám vinná klobása nerupla, zkoušíme optimální teploty a způsoby motání a spoutávání špejlemi; a naše Isahu ji rovnou dopředu nastříhá, tudíž ji předběhne, milé klobásce nezbyde než se stáhnout a poslušně zůstat, protože praskat už nemá co... "Jak primitivní..." "Ale jak účinné..."
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 08.05.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 0,5kg bílé vinné klobásy ½ brokolice 2 zelené papriky 1 menší cuketa 5 stroužků česneku 1 lžička oregana 1 lžička grilovacího koření 1 lžička koření do mletých mas sůl olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|