|
Recept na Špagety s chutí Středomoří
Recept na Špagety s chutí Středomoří je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Špagety s chutí Středomoří budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g špaget 200 g marinovaného lilku (viz poznámka) 100 g marinovaných sušených rajčat (naložených v olivovém oleji, čerstvém tymiánu a rozmarýnu, mořské soli, bobkovém listě a feferonce) 2 lžíce směsi na aglio olio + peperoncino (jemně nasekaný česnek s příměsí feferonek v olivovém oleji) 3 lžíce nasekané cibulové nati 100 g vyzrálého sýru pecorino případně možno doplnit: naložené kapari nebo olivy v bylinkovém oleji.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špagety s chutí Středomoří
Recept na Špagety s chutí Středomoří: K přípravě tohoto receptu potřebujeme předem marinované pečené lilky, sušená rajčata a aglio olio peperoncino směs. Marinovanou zeleninu nakrájíme na proužky a sýr najemno nastrouháme. Těstoviny uvaříme al dente, scedíme do mísy a promícháme s ostatními surovinami (včetně bylinkového oleje), vyjma sýra. Pro lepší promísení surovin přidáme trochu slané vody z vaření těstovin. Pokrm případně dosolíme a na talíři sypeme jemně strouhaným pecorinem.
Poznámka k receptu na Špagety s chutí Středomoří: V případě, že se marinovaný lilek zdá kyselejší, doladíme jeho chuť špetkou cukru. Marinovaný lilek http://www.toprecepty.cz/recept/24486-grilovany-a-...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagety s chutí Středomoří, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 06.09.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 500 g špaget 200 g marinovaného lilku (viz poznámka) 100 g marinovaných sušených rajčat (naložených v olivovém oleji, čerstvém tymiánu a rozmarýnu, mořské soli, bobkovém listě a feferonce) 2 lžíce směsi na aglio olio + peperoncino (jemně nasekaný česnek s příměsí feferonek v olivovém oleji) 3 lžíce nasekané cibulové nati 100 g vyzrálého sýru pecorino případně možno doplnit: naložené kapari nebo olivy v bylinkovém oleji
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagety s chutí středomoří,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagety s chutí Středomoří - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagety s chutí Středomoří
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|