|
Recept na Špagety po rybářsku
Recept na Špagety po rybářsku je zařazen v kategorii mořské plody.
K přípravě Špagety po rybářsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g špaget 1 kg mořských plodů (nejlépe mix slávky, krevety) 400 g cherry rajčat 2 dl bílého vína 3 stroužky česneku petržel, olivový olej, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špagety po rybářsku
Recept na Špagety po rybářsku: Rozpálíme si na velké pánvi trochu olivového oleje, vložíme celé, oloupané stroužky česneku a necháme chvilku provonět. Pokud máme slávky v ulitě, dáme jako první ty a čekáme, než se rozevřou, potom přidáme ostatní mořské plody. 3 minuty restujeme, zalijeme vínem a přidáme !nevařené! špagety. Pokud je nutné, lehce podlijeme vodou a vaříme. Když jsou špagety al dente (na skus), přidáme nakrájená rajčátka, nahrubo nakrájenou petržel a sůl. Vše chvilinku povaříme (2 minutky), zakápneme olivovým olejem a podáváme.
Poznámka k receptu na Špagety po rybářsku: Recept podle Emanuela Ridi. Originální název Spaghetti alla pescatora. Já si většinou špagety trošku předvařím - tak dvě minutky, lépe se pak do pánve skládají. Podáváme nejlépe s dobrým bílým vínem :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagety po rybářsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: buryna
- Datum vložení: 11.11.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mořské plody
- Suroviny: 400 g špaget 1 kg mořských plodů (nejlépe mix slávky, krevety) 400 g cherry rajčat 2 dl bílého vína 3 stroužky česneku petržel, olivový olej, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagety po rybářsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagety po rybářsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagety po rybářsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|