|
Recept na Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Recept na Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 PL nasekané meduňky 1 PL nasekané bazalky 1 PL nasekané máty 1 PL estragonu 1 PL sardelové pasty 1 PL kapary 1 PL oliv s papričkou 3 PL bílého suchého vína 1 KL nasekaného tymiánu 1 KL ostré hořčice 2 KL octa – nejlépe vinného 1 dl oleje 2 vejce vařená 2 zralá masitá rajčata Sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
Recept na Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka: Z uvařených vajec vyjmu žloutek, utřu do hladka s hořčicí solí a pepřem, přidám ocet, víno, celý čas šmidlám tyčovým šmrdlačem , po trochách přidávám olej, nasekané bylinky, kapary a olivy. Šmidlám a šmidlám, až dostanu krásně hladkou, jednolitou hmotu. Rajčata spařím a odšlupkuji, odstraním semena. Pokrájím na kostky a přidám do hmoty spolu s posekaným bílkem. Lehce promíchám, aby se vše propojilo. Nechám vychladit a podávám.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: gmptop (Miloš Peroutka)
- Datum vložení: 02.10.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 1 PL nasekané meduňky 1 PL nasekané bazalky 1 PL nasekané máty 1 PL estragonu 1 PL sardelové pasty 1 PL kapary 1 PL oliv s papričkou 3 PL bílého suchého vína 1 KL nasekaného tymiánu 1 KL ostré hořčice 2 KL octa – nejlépe vinného 1 dl oleje 2 vejce vařená 2 zralá masitá rajčata Sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sos krátkých kalhot pod kolena – studená omáčka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|