RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan, recepty Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan, Sojové, řízečky, ve, dvojobalu, /, hrašce, -, vegan


Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan

Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
- 1x balení sojových plátků - 2x stroužek česneku - 2x kostka zeleninového bujónu - hladká mouka + strouhanka na obalení nebo hraška s vodou - olej - sůl.

Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan
Zvětšit obrázek

Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan

Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan:
Dáme si vařit 1,5 litru vody, do které dáme dva stroužky česneku (nakrájet nebo prolisovat), dvě kostky bujónu a případně dosolíme, kdyby voda nebyla dost slaná. Když se voda vaří, nasypeme celý obsah pytlíku sojových plátků do vody a vaříme cca 10min. Plátky po uvaření scedíme a až nám trochu vychladnou, vymačkáme z nich přebytečnou vodu. V jedné misce si na obalení připravíme těstíčko z mouky a vody, ne moc husté, ani ne moc řídké. V druhé misce si připravíme strouhanku na obalení. Sojové vymačkané plátky namáčíme prvně v těstíčku (mouka+voda) a pak ve strouhance a rovnou je smažíme na rozpáleném oleji dokud nám nezačnou chytat zlatou až hnědou barvičku :) Obalování v hrašce je efektivnější a snažší, uděláte si z hrašky a vody těstíčko, obalíte v něm plátek a dáte smažit na pánev. Jsou více křupavé. Smažíte dozlatova. Jako přílohu můžete použít brambory, kaši, baramborový salát se sojanézou (brambory, sojanéza, mrkev, hrášek, naložená okurka, cibulka) nebo jen tak s chlebem.

Poznámka k receptu na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan:
Tímto způsobem uvařené sojové maso je chutné a při vaření nesmrdí! Je nutné dodržovat množství vody na množství česneku a bujónu!!! Takto připravené jídlo je veganské, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr).

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Amy.Stoker7
  • Datum vložení: 17.04.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: - 1x balení sojových plátků - 2x stroužek česneku - 2x kostka zeleninového bujónu - hladká mouka + strouhanka na obalení nebo hraška s vodou - olej - sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist