|
Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan
Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 1x balení sojových plátků - 2x stroužek česneku - 2x kostka zeleninového bujónu - hladká mouka + strouhanka na obalení nebo hraška s vodou - olej - sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan
Recept na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan: Dáme si vařit 1,5 litru vody, do které dáme dva stroužky česneku (nakrájet nebo prolisovat), dvě kostky bujónu a případně dosolíme, kdyby voda nebyla dost slaná. Když se voda vaří, nasypeme celý obsah pytlíku sojových plátků do vody a vaříme cca 10min. Plátky po uvaření scedíme a až nám trochu vychladnou, vymačkáme z nich přebytečnou vodu. V jedné misce si na obalení připravíme těstíčko z mouky a vody, ne moc husté, ani ne moc řídké. V druhé misce si připravíme strouhanku na obalení. Sojové vymačkané plátky namáčíme prvně v těstíčku (mouka+voda) a pak ve strouhance a rovnou je smažíme na rozpáleném oleji dokud nám nezačnou chytat zlatou až hnědou barvičku :) Obalování v hrašce je efektivnější a snažší, uděláte si z hrašky a vody těstíčko, obalíte v něm plátek a dáte smažit na pánev. Jsou více křupavé. Smažíte dozlatova. Jako přílohu můžete použít brambory, kaši, baramborový salát se sojanézou (brambory, sojanéza, mrkev, hrášek, naložená okurka, cibulka) nebo jen tak s chlebem.
Poznámka k receptu na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan: Tímto způsobem uvařené sojové maso je chutné a při vaření nesmrdí! Je nutné dodržovat množství vody na množství česneku a bujónu!!! Takto připravené jídlo je veganské, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Amy.Stoker7
- Datum vložení: 17.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: - 1x balení sojových plátků - 2x stroužek česneku - 2x kostka zeleninového bujónu - hladká mouka + strouhanka na obalení nebo hraška s vodou - olej - sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sojové řízečky ve dvojobalu / v hrašce - vegan
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|