|
Recept na Smetanový králík na leču po mém
Recept na Smetanový králík na leču po mém je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Smetanový králík na leču po mém budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 velké cibule, 200 g slaniny, 1 králík i s játry, 3 brambory, malá sklenička leča, 425 ml smetany na šlehání, podravka, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smetanový králík na leču po mém
Recept na Smetanový králík na leču po mém: V pekáči rozpálíme olej. Osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, slaninu a játra. Po chvíli přidáme i naporcovaného králíka obaleného v podravce. Opékáme asi 5 minut, poté přidáme na slabé plátky nakrájené brambory, zalejeme lečem a smetanou. Pečeme asi hodinu. Poté vyndáme z pekáče maso, sosík rozmixujeme, vrátíme maso a prohřejeme. Podáváme s bramborovou kaší či rýží.
Poznámka k receptu na Smetanový králík na leču po mém: Potřebovala jsem se zbavit králíka a v lednici byla slanina se smetanou a ve špajzu lečo s posledními třemi brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smetanový králík na leču po mém, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: PatkovaKaterina (Kateřina Pátková)
- Datum vložení: 07.03.2012
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 2 velké cibule, 200 g slaniny, 1 králík i s játry, 3 brambory, malá sklenička leča, 425 ml smetany na šlehání, podravka, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smetanový králík na leču po mém,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smetanový králík na leču po mém - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smetanový králík na leču po mém
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|