|
Recept na Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi)
Recept na Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi) je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
brambory mražený sekaný špenát sůl pepř česnek smetana (může být i rostlinná, např. Alpro, Provamel) olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi)
Recept na Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi): Oloupané a na kostky nakrájené brambory uvaříme (ne příliš doměkka) a poté krátce opečeme na oleji. Mezitím rozmazíme špenát a krátce ho podusíme s prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Hotový špenát zalijeme smetanou a smícháme s opečenými bramborami. Úmyslně neuvádím množství surovin. Pokud je pro vás toto jídlo hlavní chod (jako pro mě), špenátu můžete použít hodně. Pokud použijete brambory jen jako přílohu, špenátu stačí méně.
Poznámka k receptu na Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi): Inspirace: příloha ve veganské restauraci Loving Hut v Praze, moc mi chutnala, tak jsem zaimprovizovala i doma. Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petram
- Datum vložení: 19.03.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: brambory mražený sekaný špenát sůl pepř česnek smetana (může být i rostlinná, např. Alpro, Provamel) olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smetanovo-špenátové brambory (i v bezmléčné verzi)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|