|
Recept na Smetanové gnocchi v zelenině
Recept na Smetanové gnocchi v zelenině je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Smetanové gnocchi v zelenině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
100 ml olivovového oleje Extra Virgine 300 g anglické slaniny svazek naťové cibulky 4-5 stroužků CZ česneku hrst sušených hříbků 2 čerstvé kapie Bonduelle Trio (baby karotka, kukuřice, hrášek) 500 gramové balení gnocchi (chlazené) kelímek 12% smetany na vaření 300 g čerstvé kapusty.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smetanové gnocchi v zelenině
Recept na Smetanové gnocchi v zelenině: Nejdříve si do studené vody namočíme hříbky. Taky spaříme na nudličky (jako u zelí) nakrájenou kapustu, kterou po spaření ihned propláchneme ledovou vodou. Ve (nejlépe) woku rozpálíme olej, na který dáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, opečeme do křupava... tady si dáme pozor, poněvadž anglická prská jako já, při studování své výplatní pásky... Slaninka se nám pomalu škvíří a my si hezky pokrájíme zbytek surovin... Česnek na plátky, kapii na proužky, naťovou cibulku sakum pikum na kolečka. Nezapomeneme scedit hříbky, taky je řádně ručkou vymačkáme... Máme všechno? Ano? Nemáme!!! Dle návodu uvaříme gnocchi...přece!!! Na osmaženou slaninu hodíme česnek a necháme rozvonět. Pozor na přepálení- zhořknul by nám a to by byla škoda...tak pracně a za drahý peníz jsme ho sháněli!!! Dále přidáme kapii, hřiby, cibulku, kapustu... Hezky prohazujeme, nebo když neumíme, (jako já), mícháme.. Dále do pánve šoupneme uvařené gnocchi a Bonduelle zeleninu... Osolíme (použila jsem mořskou sůl s bylinkama Nahrin Just) a dochutíme citronovým pepřem ... Nakonec nalejeme smetanu a necháme projít varem... Na talíři můžeme dozdobit hoblinkami sýru Gran Moravia a pokapat balzamikovým krémem.
Poznámka k receptu na Smetanové gnocchi v zelenině: Nechala jsem se inspirovat zdejšími recepty, které přidávám do podobných.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smetanové gnocchi v zelenině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rebeka (Naďa)
- Datum vložení: 28.10.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 100 ml olivovového oleje Extra Virgine 300 g anglické slaniny svazek naťové cibulky 4-5 stroužků CZ česneku hrst sušených hříbků 2 čerstvé kapie Bonduelle Trio (baby karotka, kukuřice, hrášek) 500 gramové balení gnocchi (chlazené) kelímek 12% smetany na vaření 300 g čerstvé kapusty
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smetanové gnocchi v zelenině,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smetanové gnocchi v zelenině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smetanové gnocchi v zelenině
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|