Recept na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem
Recept na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g gnocchi 250 g malých žampiónů 1 pórek 1-2 stroužky česneku 200 ml smetany ke šlehání 1-2 lžíce másla 1-2 lžíce hladké mouky mléko pepř sůl parmazán na posypání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem
Recept na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem: V kastrůlku rozehřejeme máslo, přisypeme mouku, prosmahneme a zalijeme smetanou. Přivedeme k varu a uvaříme hustý bešamel, který případně naředíme mlékem. Přidáme kolečka pórku a necháme je změknout "na skus". Omáčku osolíme a ochutíme česnekem. Žampióny nakrájíme na silnější plátky (já je neloupu, jen dobře očistím papírovou utěrkou) a orestujeme na másle. Noky uvaříme podle návodu a vše lehce, ale důkladně promícháme. Dochutíme solí a pepřem. Hotový pokrm sypeme jemně strouhaným parmazánem.
Poznámka k receptu na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem: Elizo juklo tu na mě z náhodných, tohle tvoje jídlo a já k němu rovnou přidávám boďku č. 8, protože takovéhle dobroty já můžu. Dělala jsem podobné i se zakysankou a ty taky neměli chybu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 07.12.2009
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 500 g gnocchi 250 g malých žampiónů 1 pórek 1-2 stroužky česneku 200 ml smetany ke šlehání 1-2 lžíce másla 1-2 lžíce hladké mouky mléko pepř sůl parmazán na posypání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smetanové gnocchi se žampióny a pórkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem
|
|