Recept na Smažený naložený hermelín
Recept na Smažený naložený hermelín je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Smažený naložený hermelín budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 hermelíny 2 stroužky česneku 2 lžičky feferonkové pasty nebo bazalkového či rajčatového pesta provensálské bylinky olej 3 vejce hladká mouka strouhanka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smažený naložený hermelín
Recept na Smažený naložený hermelín: Hermelíny rozřízneme a vnitřek potřeme nastrouhaným česnekem feferonkovou pastou (kdo nemá rád ostré, použije raději pesto) a posypeme provensálským kořením. Přiklopíme, uložíme do uzavíratelné sklenice, zalijeme olejem a necháme dva dny marinovat při pokojové teplotě. Do oleje můžeme přidat celý stroužek česneku, tymián, rozmarýn apod. Naložené sýry vyndáme z oleje, osušíme papírovou utěrkou a 2x obalíme v trojobalu. Z oleje odstraníme případné přísady, rozehřejeme ho v pánvi a sýry v něm smažíme dozlatova.
Poznámka k receptu na Smažený naložený hermelín: Pokrm jsem zahlédla na jídelním lístku restaurace Akropole a protože mě zaujal, ale neměla jsem hlad, zkusila jsem ho připravit doma.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažený naložený hermelín, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 29.01.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 4 hermelíny 2 stroužky česneku 2 lžičky feferonkové pasty nebo bazalkového či rajčatového pesta provensálské bylinky olej 3 vejce hladká mouka strouhanka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažený naložený hermelín,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažený naložený hermelín - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažený naložený hermelín
|
|