|
Recept na Smažení šišouni pro mlsouny
Recept na Smažení šišouni pro mlsouny je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Smažení šišouni pro mlsouny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
cca 300 g hotových šťouchaných brambor, recept http://www.toprecepty.cz/recept/25428-kureci-steak-se-zelenym-peprem-a-stouchanymi-brambory/ 2 lžíce petrželky 1 lžička sušeného česneku (nebo i živého, je to jedno) asi 4 lžíce hladké mouky 1 vejce sůl a další koření podle chuti strouhanka na obalení šišounů olej na smažení Namáčka (citlivější jedinci mohou zaměnit slovo namáčka za výraz za "studená omáčka" nebo "dip" 1 zakysaná smetana 4 lžíce řapíkatého celeru nakrájeného nadrobno sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smažení šišouni pro mlsouny
Recept na Smažení šišouni pro mlsouny: Šťouchané brambory smícháme se všemi uvedenými ingrediencemi (kromě oleje, to dá rozum, bo by vám to s ním nedrželo a získali byste bramborovu kaši, která se nedá pozřít). Z hmoty tvoříme šišouny, které obalíme ve strouhance a smažíme na středním plameni. Namáčka Všechno smícháme, podáváme vychlazené
Poznámka k receptu na Smažení šišouni pro mlsouny: Ano, opět "zbytkový" recept, já vím. Přemnožily se mi totiž o víkendu šťouchačky, které už nikdo nechtěl, mě večer přepadla "mlsná" v nejhorším, kritickém stadiu, a toto z toho vzniklo. Neměla jsem to tedy jako přílohu, ale jako pojistku, že nezhubnu...http://www.toprecepty.cz/recept/25428-kureci-steak... Do šišounů můžete vložit i plátek šunky, nebo, ale to už je vyšší level :-) proužek sýra zabalený do plátku šunky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažení šišouni pro mlsouny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: danielle72 (Daniela)
- Datum vložení: 02.05.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: cca 300 g hotových šťouchaných brambor, recept http://www.toprecepty.cz/recept/25428-kureci-steak-se-zelenym-peprem-a-stouchanymi-brambory/ 2 lžíce petrželky 1 lžička sušeného česneku (nebo i živého, je to jedno) asi 4 lžíce hladké mouky 1 vejce sůl a další koření podle chuti strouhanka na obalení šišounů olej na smažení Namáčka (citlivější jedinci mohou zaměnit slovo namáčka za výraz za "studená omáčka" nebo "dip" 1 zakysaná smetana 4 lžíce řapíkatého celeru nakrájeného nadrobno sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažení šišouni pro mlsouny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažení šišouni pro mlsouny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažení šišouni pro mlsouny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|