|
Recept na Smažené ředkvičky
Recept na Smažené ředkvičky je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Smažené ředkvičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
14 ředkviček, 1 větší cibule, 1-2 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smažené ředkvičky
Recept na Smažené ředkvičky: Cibuli si nakrájíme nadrobno (já osobně ji rozpůlím a nakrájím na tenké půlkolečka). Je potřeba si předem rozehřát pánev s olivovým olejem, kde dáme smažit cibuli. Když už se nám bude smažit cibule, nakrájíme si na kolečka ředkvičky. Doufám, že zde nemusím uvádět, že cibule a ředkvičky mají být očištěné (beru to jako samozřejmost, ale přece jen pro jistotu :o)) ). Cibulka by měla být usmažená do žlutavě hnědé barvy. Když se tak stane, tak zamícháme do ní ředkvičky. Dle chuti osolíme, opepříme. Prolisovaný česnek přidáváme téměř nakonec, jak ředkvičky vytratí bílou barvu a jakoby "zesklovatí". :-)
Poznámka k receptu na Smažené ředkvičky: Jako přílohu bych zvolila vařené brambory (zde ovšem počítáme s delší přípravou, než jsem uvedla výše), nebo brambory v páře. Popřípadě nějaký chléb.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažené ředkvičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: LuciferTalasuv
- Datum vložení: 17.07.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 14 ředkviček, 1 větší cibule, 1-2 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažené ředkvičky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažené ředkvičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažené ředkvičky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|