|
Recept na Šmakoun po provensálsku
Recept na Šmakoun po provensálsku je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční.
K přípravě Šmakoun po provensálsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balení šmakouna 1 balení mraž. francouzské zeleniny Dione (kořenová zelenina + pórek) červená paprika cibule 2 lžíce oleje sladká paprika, provensálské bylinky, worcester pepř a sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šmakoun po provensálsku
Recept na Šmakoun po provensálsku: Cibuli nakrájenou na měsíčky a papriku na proužky jsem osmahla na oleji. Pak jsem přidala nakrájeného šmakouna a opekla ho dozlatova. Okořenila jsem sladkou paprikou a provensálskými bylinkami, když se rozvoněly, přidala jsem francouzskou zeleninu a worcester. Podlila jsem asi deci vody a podusila cca deset minut, aby byla zelenina na skus. Nakonec jsem pokrm dochutila solí a pepřem. Podávala jsem s těstovinami, ale určitě by šla i rýže. V tom případě, ale podlijte víc a trochu zahustěte, aby vznikla omáčka.
Poznámka k receptu na Šmakoun po provensálsku: Na Francouzskou zeleninu Dione nedám dopustit, je krájená na jemné nudličky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šmakoun po provensálsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Klariska
- Datum vložení: 01.11.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
- Suroviny: 1 balení šmakouna 1 balení mraž. francouzské zeleniny Dione (kořenová zelenina + pórek) červená paprika cibule 2 lžíce oleje sladká paprika, provensálské bylinky, worcester pepř a sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šmakoun po provensálsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šmakoun po provensálsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šmakoun po provensálsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|