Recept na Slepované vlašské rohlíčky
Recept na Slepované vlašské rohlíčky je zařazen v kategorii cukroví - pečené - plněné.
K přípravě Slepované vlašské rohlíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
280g hladké mouky 80g moučkového cukru 40g kakaa 180g másla 1 vejce 1/2kl mleté skořice 100g vlašských ořechů Náplň: 300ml mléka 1 sáček vanilkového pudinkového prášku 150g krupicového cukru 150g másla 100g mletých vlašských ořechů čokoládová poleva.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Slepované vlašské rohlíčky
Recept na Slepované vlašské rohlíčky: Ze surovin na rohlíčky vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout v lednici. Těsto vtlačíme do formiček na rohlíčky a pečeme v troubě při 180°C asi 12 minut (hlídáme). Vyklopíme a necháme zcela vychladnout. Náplň: Z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustý krém, který necháme vychladnout přikrytý potravinářskou folií. Potom pudink vyšleháme s máslem a ořechy. Polovinu rohlíčků potřeme krémem a slepíme zbylými rohlíčky. Postříkáme čokoládovou polevou.
Poznámka k receptu na Slepované vlašské rohlíčky: Pokud chceme, aby nám rohlíčky vydržely déle, zvolíme raději klasický máslový krém bez pudinku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Slepované vlašské rohlíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Irule (Irena)
- Datum vložení: 12.01.2015
- Počet porcí: 30 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Cukroví - Pečené - Plněné
- Suroviny: 280g hladké mouky 80g moučkového cukru 40g kakaa 180g másla 1 vejce 1/2kl mleté skořice 100g vlašských ořechů Náplň: 300ml mléka 1 sáček vanilkového pudinkového prášku 150g krupicového cukru 150g másla 100g mletých vlašských ořechů čokoládová poleva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na slepované vlašské rohlíčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Slepované vlašské rohlíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Slepované vlašské rohlíčky
|
|