|
Recept na Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem
Recept na Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem je zařazen v kategorii pizzy.
K přípravě Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
cesto: 350 g polohrubej múky 12 g droždia štipka cukru 1 KL soli 3 PL oleja cca 200 - 250 ml vlažnej vody obloženie: 2 lilky - baklažány soľ olej 1 cibuľa 400 ml kyslá smotana 150 g strúhaný syr pepř 4 vajcia veľká hrsť posekaných listov medvedieho cesnaku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem
Recept na Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem: Baklažány umyjeme, nakrájame na cca 0,5 cm kolieska, nasolíme a necháme vypotiť. Potom osušíme a opekáme na oleji z oboch strán. Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na oleji. Vychladnutú cibuľu vmiešame do smotany, pridáme syr, čierne korenie, medvedí cesnak, rozšľahané vajcia. Cesto: Z droždia, cukru a trochu vody si spravíme kvások. Do múky dáme soľ, olej, kvások a s vodou vymiesime plastické cesto, vodu pridávame podľa potreby. Nenechávame kysnúť, ale hneď vyvaľkáme na peč. papieri na veľký plech. Poukladáme opečené kolieska baklažánu, natrieme smotanovú zmes. Pečieme v rúre cca 15 min. 200 stupňov - alebo každý podľa svojej rúry...
Poznámka k receptu na Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem: Je to niečo ako pizza, šťavnatý koláč - vďaka vysokej vrstve na vrchu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 10.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pizzy
- Suroviny: cesto: 350 g polohrubej múky 12 g droždia štipka cukru 1 KL soli 3 PL oleja cca 200 - 250 ml vlažnej vody obloženie: 2 lilky - baklažány soľ olej 1 cibuľa 400 ml kyslá smotana 150 g strúhaný syr pepř 4 vajcia veľká hrsť posekaných listov medvedieho cesnaku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Slaný koláč s lilkem a medvědím česnekem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|