Recept na Sladkokyselý křupavý bůček
Recept na Sladkokyselý křupavý bůček je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Sladkokyselý křupavý bůček budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g prorostlého bůčku 1 bílek 3 lžíce škrobu 200 ml oleje pórek nebo pažitka zálivka: 400 ml vody 1 lžíce sójové omáčky 5 lžic cukru 2 lžíce octa 1 lžíce máčeného škrobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sladkokyselý křupavý bůček
Recept na Sladkokyselý křupavý bůček: Bůček nakrájíme na 1 cm silné a 6 cm široké plátky. Osolené maso smícháme s bílkem a škrobem rozmíchaný v šálku vody. Vše necháme aspoň hodinu odležet v chladničce. Potom maso vložíme do pánve s horkým olejem a opečeme ho dokřupava. Opečené maso zalejeme sladkokyselou zálivkou, kterou jsme připravili ze všech surovin, a 2 minuty povaříme. Hotový bůček posypeme pórkem nebo pažitkou.
Poznámka k receptu na Sladkokyselý křupavý bůček: Zdroj: Květy - vaříme z vepřového masa
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sladkokyselý křupavý bůček, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: HankaPu
- Datum vložení: 28.10.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g prorostlého bůčku 1 bílek 3 lžíce škrobu 200 ml oleje pórek nebo pažitka zálivka: 400 ml vody 1 lžíce sójové omáčky 5 lžic cukru 2 lžíce octa 1 lžíce máčeného škrobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sladkokyselý křupavý bůček,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sladkokyselý křupavý bůček - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sladkokyselý křupavý bůček
|
|