|
Recept na Skládaná játra
Recept na Skládaná játra je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Skládaná játra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g bravčovej pečene ( vepřová játra ), olej, 15 g hladkej múky, 2 tvrdé veľké paradajky, 1 veľká cibuľa, čierne korenie, soľ, 1 syrokrém, petržlenová vňať, 80 g masla, vegeta.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Skládaná játra
Recept na Skládaná játra: Z pečene narežeme 12 menších plátkov. Cibuľu narežeme na 6 koliesok. Múku zmiešame s korením, soľou a trochou vegety a v tejto zmesi obalíme plátky pečene a na masle ich opečieme z oboch strán spolu s kolieskami cibule. Vyberieme ich a udržujeme v teple. Potom vo výpeku krátko opečieme 6 koliesok paradajky. Pred podávaním ukladáme na seba : koliesko paradajky, plátok pečene, koliesko cibule, plátok pečene. Dostaneme 6 porcií. Horný plátok pečene ozdobíme syrokrémom ozdobne vytlačeným a petržl. vňaťou. Podávame so zemiakovou kašou.
Poznámka k receptu na Skládaná játra: Syrokrém je jemný tavený smotanový syr, dostať ho aj v Čechách.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skládaná játra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 23.01.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 750 g bravčovej pečene ( vepřová játra ), olej, 15 g hladkej múky, 2 tvrdé veľké paradajky, 1 veľká cibuľa, čierne korenie, soľ, 1 syrokrém, petržlenová vňať, 80 g masla, vegeta
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skládaná játra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skládaná játra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skládaná játra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|