RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory, recepty Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory, Skandinávský, pekáček, mletým, masem, pečenými,


Recept na Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory

Recept na Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g mletého hovězího masa 500 g brambor 1 červená cibule 1 lžička mletého chilli 1 lžička mletého nového koření 1 lžička mletého kmínu 300 ml vývaru olej sůl zakysaná smetana.

Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory
Zvětšit obrázek

Recept na Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory

Recept na Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory:
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a už neproplachujeme, pouze lehce osušíme. V pánvi rozpálíme olej, vhodíme brambory a opékáme je ze všech stran dozlatova. (mám vyzkoušené, že pro tento způsob přípravy je žádoucí brambory nezbavovat škrobu - budou za 12-13 minut měkké a dozlava upečené - viz foto). Na posledních pět minut můžeme přikrýt pokličkou, rychleji změknou. Vyjmeme je děrovanou sběračkou a odložíme na papírovou utěrku. Brambory osolíme teprve v procesu chladnutí. Z pánve odstraníme přebytečný olej a osmažíme červenou cibuli, nakrájenou na proužky. Přidáme koření, necháme pouze rozvonět, aby se nepřipálilo, a vložíme maso. Opékáme dohněda a oddělujeme kousky od sebe. Zalijeme vývarem, ztlumíme teplotu a dusíme, dokud se tekutina nevstřebá. Na závěr dosolíme, dochutíme, přidáme opečené brambory a společně prohřejeme. Můžeme přidat nasekaný čerstvý kopr. Podáváme se lžící zakysané smetany.

Poznámka k receptu na Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory:
Upraveno podle časopisu Apetit.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 27.11.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 300 g mletého hovězího masa 500 g brambor 1 červená cibule 1 lžička mletého chilli 1 lžička mletého nového koření 1 lžička mletého kmínu 300 ml vývaru olej sůl zakysaná smetana
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist