RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Semifreda II.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Semifreda II., recepty Semifreda II., Semifreda, II.


Recept na Semifreda II.

Recept na Semifreda II. je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - ostatní. K přípravě Semifreda II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Piškot: 6 vajec 180 g cukru krupice 160 g polohrubé mouky 20 g kakaa 3 lžíce oleje Krém jahodový: 500 ml šlehačky 150 g jahodového ztužovače šlehačky 150 ml vody Krém banánový: 500 ml šlehačky 100 g Zeesan banánový 125 ml vody 250 ml šlehačky na ozdobení.

Semifreda II.
Zvětšit obrázek

Recept na Semifreda II.

Recept na Semifreda II.:
Piškot: Celá vejce ušleháme s cukrem do husta, přidáme olej a nakonec opatrně vmícháme prosátou mouku s kakaem. Upečeme na hlubokém plechu vyloženém papírem na pečení. Necháme vychladnout a pomocí vykrajovátka z korpusu vykrojíme asi 20 ks semifred. Vykrojené tvary vložíme do forem na semifreda a pomocí zdobícího pytlíku naplníme formy až po okraj krémem. Stěrkou krém zarovnáme. Necháme v lednici ztuhnout, opatrně formu nadzvedneme a na tácu zůstanou hotová semifreda. Nakonec je nazdobíme šlehačkou, ovocem, čokoládou podle své fantazie. Jahodový krém: Jahodový ztužovač smícháme s vodou a dobře rozmícháme. Šlehačku vyšleháme do tuha a pomalu přiléváme rozmíchaný ztužovač šlehačem na nejnižší výkon. Banánový krém: Banánový Zeesan dobře rozmícháme se 125 ml vody. Šlehačku ušleháme do konzistence jogurtu (ne úplně do tuha), přidáme Zeesan a společně došleháme do tuha.

Poznámka k receptu na Semifreda II.:
Formy na semifreda jsem si objednala u Fialy http://www.fialapraha.cz/eshop/cukrarske_pomucky/formy_skupinove_plastove/formy_skupin_na_dezerty_cca_7cm Ztužovače šlehačky si objednávám http://obchod.urybicky.cz/products-page/suroviny/lehaka-ztuovae/ Omlouvám se za kvalitu fotek, je to foceno mobilem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Semifreda II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: zdenicka00 (Zdeňka)
  • Datum vložení: 29.03.2011
  • Počet porcí: 20
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Ostatní
  • Suroviny: Piškot: 6 vajec 180 g cukru krupice 160 g polohrubé mouky 20 g kakaa 3 lžíce oleje Krém jahodový: 500 ml šlehačky 150 g jahodového ztužovače šlehačky 150 ml vody Krém banánový: 500 ml šlehačky 100 g Zeesan banánový 125 ml vody 250 ml šlehačky na ozdobení
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na semifreda ii., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Semifreda II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Semifreda II.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist