RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra, recepty Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra, Sekaná“smradlavka“s, více, druhy, sýra


Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra

Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g krůtího masa 300 g vepřového libovějšího bůčku 1 ks sýra Romadur/100g 1 ks sýra Camembert/120g 2 lžičky Podravky/Vegety 6 lžíce Solamylu 7 lžic smetany,nebo mléka/pokud jsou sýry zralejší,dáme smetany o něco méně 1 vejce 1 cibule.

Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
Zvětšit obrázek

Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra

Recept na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra:
Krůtí, vepřové maso a oba sýry nameleme(když namleté maso přejedeme mlýnkem ještě jednou,bude sekaná jemnější). Přidáme koření, vejce, smetanu, nadrobno nakrájenou cibuli, solamyl, důkladně promícháme a necháme v lednici alespoň hodinu odpočinout. Poté vytvarujeme 1 velkou šišku a vložíme ji do pekáče s trochou horké vody. Pekáč dáme do předehřáté trouby a necháme 10minut bez přikrytí péct na plný výkon(já mám plyn) Pak podlijeme cca 70ml horké vody, přiklopíme druhou částí pekáče a na poloviční výkon trouby pečeme 45minut. 15minut před koncem vrchní díl pekáče odstraníme, výkon trouby zesílíme na ¾ a dopečeme na kůrčičku za občasného přelití výpekem. Podáváme jako hlavní chod například se šťouchamými bramborami.Ale tato sekaná je velice chutná i druhý den postudenu, kdy se i lépe krájí, než čerstvě upečená.

Poznámka k receptu na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra:
Nakládala jsem maso na grilovačku a protože ho bylo moc,tak jsem kousek krůtího a bůčku dala bokem.Přidala jsem k němu sýry, co mi zbyly(pro 2 to bylo málo,tak se alespoň zužitkovaly)a v závěru jsme si pochutnali na dobré šťavnaté sekané. Pokud jsou sýry ještě nedozrálé, je zapotřebí hotovou masovou směs trošku více naředit(mléko,smetana, nebo studená voda)Já jsem měla sýry už spíše přezrálé, navíc těsto odpočívalo od večera až do druhého dne, tak bylo akorát. Určitě to bude chutné i z jiného mletého masa.Už tady mám jeden“smradlavý“rcp z vepřového,tak Vám ho přidávám do podobných. http://www.toprecepty.cz/recept/32968-tvaruzkovo-s...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 28.07.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 400 g krůtího masa 300 g vepřového libovějšího bůčku 1 ks sýra Romadur/100g 1 ks sýra Camembert/120g 2 lžičky Podravky/Vegety 6 lžíce Solamylu 7 lžic smetany,nebo mléka/pokud jsou sýry zralejší,dáme smetany o něco méně 1 vejce 1 cibule
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sekaná“smradlavka“s více druhy sýra, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist