RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Sekaná na zelenině po myslivecku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Sekaná na zelenině po myslivecku, recepty Sekaná na zelenině po myslivecku, Sekaná, na, zelenině, po, myslivecku


Recept na Sekaná na zelenině po myslivecku

Recept na Sekaná na zelenině po myslivecku je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Sekaná na zelenině po myslivecku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1/2 kg mletého masa, 10 dkg anglické slaniny, 1 a 1/2 rohlíku, 2 středně velké cibule, 2 střední mrkve, celer - plátek, 1 větší petržel, 2 vejce, trochu mléka nebo vody, trochu strouhanky, lžíci sádla, bobkový list, 3 jalovčinky, 3 kuličky nového koření, 5 celých pepřů, kmín, drcený kmín, pepř, sůl.

Sekaná na zelenině po myslivecku
Zvětšit obrázek

Recept na Sekaná na zelenině po myslivecku

Recept na Sekaná na zelenině po myslivecku:
Rohlíky zalijeme mlékem nebo vodou a necháme nabobtnat. 1 cibuli nakrájíme na jemno, anglickou nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme maso s vymačkaným rohlíkem, cibulí, anglickou, 1 vejcem a 1 žloutkem, okořeníme drceným kmínem, pepřem, solí, případně zahustíme troškou strouhanky a necháme uležet. Mrkev, petržel a celer nastrouháme na struhadle s většíma očkama nebo nakrájíme na drobno. 2. cibuli nakrájíme na hrubší kousky. Na pekáč dáme rozehřát sádlo, na něj vložíme nastrouhanou zeleninu s cibulí a mírně osmažíme. Přidáme koření. Z masa utvoříme 2 šišky, potřeme zbylým bílkem a pokmínujeme. Já každou sekanou ještě pokapu maggim. Udělá to krásně zlatou a slanou kůrčičku. Mírně podlijeme vodou a dáme péct. Asi 10 minut jsem pekla zakryté při 200°C. Pak jsem pekáč odkryla, teplotu stáhla na 180°C a pekla ještě asi 1/2 hodiny. Podléváme a poléváme podle potřeby vodou nebo vývarem. Po upečení necháme sekanou trošku zchladnout. Šťávu slijeme a zeleninu propasírujeme. Můžeme ji ještě převařit s kousíčkem masoxu nebo jenom dosolit. Prostě podle své chuti. Šťáva je dost hustá a není už třeba dohušťovat moukou.

Poznámka k receptu na Sekaná na zelenině po myslivecku:
Zdroj: Lahůdky moravské kuchyně.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sekaná na zelenině po myslivecku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Iriska
  • Datum vložení: 06.04.2010
  • Počet porcí: 1
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 1/2 kg mletého masa, 10 dkg anglické slaniny, 1 a 1/2 rohlíku, 2 středně velké cibule, 2 střední mrkve, celer - plátek, 1 větší petržel, 2 vejce, trochu mléka nebo vody, trochu strouhanky, lžíci sádla, bobkový list, 3 jalovčinky, 3 kuličky nového koření, 5 celých pepřů, kmín, drcený kmín, pepř, sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sekaná na zelenině po myslivecku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sekaná na zelenině po myslivecku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sekaná na zelenině po myslivecku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist