|
Recept na Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem
Recept na Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Segedínský králík: 750 g králičího masa, 1 cibule, 2 - 3 lžíce sádla, sůl a pepř, mletá paprika, 1 lžíce hladké mouky, 1 sklenice kysaného zelí, voda na podlití podle potřeby, 1 kelímek zakysané smetany Domácí houskové knedlíky: 150 - 200 ml mléka, 500g hrubé mouky, 20g droždí, 1 vejce, 120 g rohlíků, 20 g soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem
Recept na Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem: Segedínský králík: Na tuku osmahneme na malé kousky pokrájené maso, které předem opepříme a osolíme. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, a za stálého míchání opečeme. Poté poprášíme moukou a paprikou. Mírně podlijeme vodou, přidáme okapané, překrájené zelí a dusíme, až je maso měkké. Vmícháme smetanu a prohřejeme. Podáváme s domácím knedlíkem. Domácí houskové knedlíky: Z teplého mléka, soli, cukru, droždí a části mouky připravíme kvásek. Rohlíky nakrájíme na větší kostičky. Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl, zalijeme kváskem a přidáme vejce. Zpracujeme těsto, zakryjeme a necháme kynout. Znovu prohněteme, zapracujeme nakrájené pečivo a vyválíme knedlíky. Opět necháme kynout a následně vaříme ve vroucí osolené vodě 12 – 15 minut podle velikosti. Uvařené propichujeme a potíráme tukem.
Poznámka k receptu na Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 02.08.2014
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Segedínský králík: 750 g králičího masa, 1 cibule, 2 - 3 lžíce sádla, sůl a pepř, mletá paprika, 1 lžíce hladké mouky, 1 sklenice kysaného zelí, voda na podlití podle potřeby, 1 kelímek zakysané smetany Domácí houskové knedlíky: 150 - 200 ml mléka, 500g hrubé mouky, 20g droždí, 1 vejce, 120 g rohlíků, 20 g soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segedínský králík s domácím houskovým knedlíkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|