|
Recept na Segedínský guláš IV.
Recept na Segedínský guláš IV. je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Segedínský guláš IV. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 krkovice (plátky), asi 20 dkg uzeného bůčku, 2 lžíce sádla, 2 cibule, sladkou červenou papriku, sůl, (podravka), pepř, kysané zelí (u nás bylo domácí nakládané), hladkou mouku a smetanu na vaření..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Segedínský guláš IV.
Recept na Segedínský guláš IV.: Cibuli na kostičky osmahneme na sádle, přidáme na kostky orestovat maso , aby se nám zatáhlo. Potom zasypu paprikou, ochutím solí a pepřem, já dávám i místo soli podravku a necháme dusit skoro do měkka. Přidám zelí a podusíme do změknutí. Zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a případně dochutíme. Příloha houskový knedlík.
Poznámka k receptu na Segedínský guláš IV.: Dávám do tlakového hrnce. Poprvé jsem dělala segedinský guláš z krkovice. U nás totiž nebyl v obchodě bůček. Chutnalo všem a přidali si .
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segedínský guláš IV., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: janatka (Iveta Janatová)
- Datum vložení: 07.01.2010
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 3 krkovice (plátky), asi 20 dkg uzeného bůčku, 2 lžíce sádla, 2 cibule, sladkou červenou papriku, sůl, (podravka), pepř, kysané zelí (u nás bylo domácí nakládané), hladkou mouku a smetanu na vaření.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segedínský guláš iv.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segedínský guláš IV. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segedínský guláš IV.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|