|
Recept na Segedínská polévka
Recept na Segedínská polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Segedínská polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové plece, 500 g kysaného zelí, 1 velká cibule, l lžíce mleté papriky, 1 lžička uzené papriky, 1 lžička pálivé / nemusí být /, 5 kuliček pepře, 2 kuličky nového koření, 1 bobkový list, cca 6 brambor, 2 lžíce mouky, olej / nebo sádlo /, 250 ml smetany, sůl, 1 pikantní klobása, cibulová nať.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Segedínská polévka
Recept na Segedínská polévka: Na části oleje / sádla / zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, zprudka opečeme, osolíme, posypeme paprikou, dáme cca 2/3 zelí, podlijeme vodou,přidáme koření a necháme dusit. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a dáme stranou. Ze zbytku oleje / sádla / a mouky si uděláme světlou jíšku, přidáme k masu, přilijeme vodu na požadované množství polévky a vaříme do změknutí. Před koncem vaření vyjmeme koření, přidáme nakrájenou klobásu, zbytek zelí a ještě krátce povaříme. Na závěr zjemníme smetanou. Na talíře rozdělíme brambory, zalijeme polévkou a posypeme cibulovou natí.
Poznámka k receptu na Segedínská polévka: Je šikovné dát koření do nerezového čajítka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segedínská polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 13.07.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 500 g vepřové plece, 500 g kysaného zelí, 1 velká cibule, l lžíce mleté papriky, 1 lžička uzené papriky, 1 lžička pálivé / nemusí být /, 5 kuliček pepře, 2 kuličky nového koření, 1 bobkový list, cca 6 brambor, 2 lžíce mouky, olej / nebo sádlo /, 250 ml smetany, sůl, 1 pikantní klobása, cibulová nať
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segedínská polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segedínská polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segedínská polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|