RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky), recepty Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky), Segedín, celozrnnými, knedlík


Recept na Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky)

Recept na Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky) je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní - redukční. K přípravě Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
knedlíky: 1/4 l vlažné vody 1 žloutek (neutrální) 250 g celozrnné žitné mouky 250 g hrubé mouky 1/2 lžičky soli špetka cukru 5 g sušeného droždí 2 celozrnné tousty - na kostičky segedín: 80 g sojových nudliček 1 zeleninový bujon trochu oleje 1 cibule kmín, pepř, paprika sladká i pálivá sůl (podle chuti a kyselosti zelí lze i umělé sladidlo) 300 g kysaného zelí 1 dcl rostlinné smetany 15%.

Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky)
Zvětšit obrázek

Recept na Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky)

Recept na Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky):
Suroviny na knedlíky dáme do pekárny - program Těsto. Když je hotové, vyválíme 2 šišky, necháme pod utěrkou ještě asi půl hodinky kynout, pak vaříme v horké osolené vodě 10 minut z každé strany. Vyjmeme z vody, propícháme, aby unikl vzduch. Sojové nudličky uvaříme podle návodu s bujonem do měkka. Pak slijeme a vyždímáme. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme sojové nudličky, chvilku opékáme, přidáme kmín a pepř, zarestujeme, přidáme obě papriky, jen promíchneme a podlijeme trochu vodou. Pak přidáme zelí, které jsme slili, propláchli a pokrájeli na menší kousky. Dusíme, dokud není zelí měkké. Zjemníme smetanou, podle potřeby dochutíme. Není nutné zahušťovat, ale pokud by bylo nutné, rozmícháme trochu solamylu ve studené vodě a zahustíme. Dobrou dělenou chuť:-)

Poznámka k receptu na Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky):
HankaPu: Děkuji moc, doufám, že bude chutnat

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: sunny.sofi
  • Datum vložení: 03.10.2013
  • Počet porcí: 4 - 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní - Redukční
  • Suroviny: knedlíky: 1/4 l vlažné vody 1 žloutek (neutrální) 250 g celozrnné žitné mouky 250 g hrubé mouky 1/2 lžičky soli špetka cukru 5 g sušeného droždí 2 celozrnné tousty - na kostičky segedín: 80 g sojových nudliček 1 zeleninový bujon trochu oleje 1 cibule kmín, pepř, paprika sladká i pálivá sůl (podle chuti a kyselosti zelí lze i umělé sladidlo) 300 g kysaného zelí 1 dcl rostlinné smetany 15%
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segedín s celozrnnými knedlíky z pekárny - dělená strava (kytičky)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist