|
Recept na Segedin po Vlčicku
Recept na Segedin po Vlčicku je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Segedin po Vlčicku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2kg vepřového plecka, 10-15dkg anglické slaniny, 25dkg červené cibule (může být i bílá, ale s červenou je to lepší), 1 velká sklenice kysaného nebo sterilovaného zelí (já dávám celou 720ml, ale můžete dát jen půlku), 1 zakysaná smetana, 2 lžičky pálivé papriky a 2 lžičky sladké papriky, kůra z půlky citrónu (vcelku), olej, sůl, pepř, cukr - dle chuti.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Segedin po Vlčicku
Recept na Segedin po Vlčicku: - slaninu nakrájíme na kostičky, osmahneme na tuku a přidáme citrónovou kůru, maso pokrájené na kostičky a smažíme 10-15 minut na el. sporáku na č. 5 - potom přidáme cibuli pokrájenou na půlkolečka, asi 2 minutky osmahneme, přidáme sůl a pepř a dusíme 15 minut na el. sporáku na č. 4 - poté přidáme zelí, vodu dle potřeby (asi 1,5 - 2l) a dusíme půl hodiny na el. sporáku na č. 3 - potom vytáhneme citr. kůru, přidáme papriky (sladkou i pálivou), zakyslou smetanu a zahustíme jíškama Knorr - nakonec dochutíme cukrem, solí, citrónem (je-li třeba) a maggim
Poznámka k receptu na Segedin po Vlčicku: Vyzkoušejte. Je to opravdu dobrotka a téměř bez práce!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segedin po Vlčicku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jitule (Jitka)
- Datum vložení: 20.05.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 1/2kg vepřového plecka, 10-15dkg anglické slaniny, 25dkg červené cibule (může být i bílá, ale s červenou je to lepší), 1 velká sklenice kysaného nebo sterilovaného zelí (já dávám celou 720ml, ale můžete dát jen půlku), 1 zakysaná smetana, 2 lžičky pálivé papriky a 2 lžičky sladké papriky, kůra z půlky citrónu (vcelku), olej, sůl, pepř, cukr - dle chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segedin po vlčicku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segedin po Vlčicku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segedin po Vlčicku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|