|
Recept na Segeďák
Recept na Segeďák je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Segeďák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Půl kg vepřové plece + půl kg libovějšího bůčku, sádlo, jedna sklenka sladkokyselého zelí, dvě velké cibule, červená mletá paprika, pepř, sůl, kmín(drcený), masox, smetana, kroupy, česnek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Segeďák
Recept na Segeďák: Cibulku nakrájenou na kostičky orestujeme na sádle, přidáme maso na malé kostky. Přidáme papriku a zalijeme vodou. Ochutíme kořením. Vaříme nejlépe v papiňáku. Po uvaření ( ne ůplném rozvaření ) přidáme zelí a ještě asi 20 minut povaříme. Dáme masox a zahustíme smetanou s moukou. Poté přidáme předem uvařené kroupy a nakonec asi dva stroužky česneku. Podáváme s rohlíkem či houskovým knedlíkem...
Poznámka k receptu na Segeďák: lada:Tak to je klasický segeďák,tenhle je právě jinak dobrý díky kroupám...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segeďák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Zana26
- Datum vložení: 12.09.2012
- Počet porcí: 6-8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Půl kg vepřové plece + půl kg libovějšího bůčku, sádlo, jedna sklenka sladkokyselého zelí, dvě velké cibule, červená mletá paprika, pepř, sůl, kmín(drcený), masox, smetana, kroupy, česnek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segeďák,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segeďák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segeďák
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|