Recept na Salát Nicoise
Recept na Salát Nicoise je zařazen v kategorii saláty.
K přípravě Salát Nicoise budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 hlávky ledového salátu 2 ve slupce uvařené brambory 50g povařených zelených fazolek 2 rajčata 100g černých oliv na dresink: 1 lžíce olivového oleje 1 lžička dijonské hořčice 1 lžička vinného octa sůl, mletý pepř na dohotovení: 1 krabička tuňáka v oleji nebo ve vlast. šťávě 2 vařená vejce 50g ančoviček.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Salát Nicoise
Recept na Salát Nicoise: Salát natrháme na kousky velikosti sousta a dáme do mísy. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, překrájené fazolky, na čtvrtky nakrájená rajčata (bez semínek) a scezené olivy. Zalijeme dresinkem, který jsme vymíchali z uvedených surovin. Promícháme navrh rozložíme čtvrtky vajec, kousky tuňáka a ančovičky. Podáváme vychlazené.
Poznámka k receptu na Salát Nicoise: Zdroj: Knihovnička Recepty "Rychlovky", mírně upraveno U nás se vychladit nestačil. Vonělo to tak úžasně, že jsme se do něj pustili hned po dokončení :-). Nemá chybu!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Salát Nicoise, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 15.10.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Saláty
- Suroviny: 1/2 hlávky ledového salátu 2 ve slupce uvařené brambory 50g povařených zelených fazolek 2 rajčata 100g černých oliv na dresink: 1 lžíce olivového oleje 1 lžička dijonské hořčice 1 lžička vinného octa sůl, mletý pepř na dohotovení: 1 krabička tuňáka v oleji nebo ve vlast. šťávě 2 vařená vejce 50g ančoviček
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na salát nicoise,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Salát Nicoise - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Salát Nicoise
|
|