|
Recept na Rýžový nákyp z domácí pekárny
Recept na Rýžový nákyp z domácí pekárny je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Rýžový nákyp z domácí pekárny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g propláchnuté rýže, 0,8 l. mléka, 3 vejce, 1 vanilkový cukr, 50 g másla, cukr podle chuti, ovoce, rozinky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rýžový nákyp z domácí pekárny
Recept na Rýžový nákyp z domácí pekárny: Propláchnutou rýži nasypeme do pekárny, mírně osolíme, zalijeme mlékem a zapneme program džem. Hlídáme, až je z toho kaše, podle potřeby podlijeme trochu mlékem. Necháme vychladnout. Pak oddělíme žloutky od bílků. Z bílků si ušleháme sníh, pak vyšleháme žloutky s oběma cukry a máslem. Do vaječné směsi přidáme rýžovou kaši, ovoce, rozinky. Nakonec přidáme ušlehaný sníh. Vše dáme do zapékací nádoby a pečeme v troubě na 200°C do zlatova.
Poznámka k receptu na Rýžový nákyp z domácí pekárny: http://www.toprecepty.cz/recept/10705-ryzovy-nakyp...Recept jsem upravila tím že jsem do pekárny přidala jeden vanilkový cukr a 3 lžičky krupicového cukru,vzniklou kaši jsem na talíři dětem polévala ovocnou kaší uvařenou zvlášť-moooc veliká ňamka jak říkali
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rýžový nákyp z domácí pekárny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: iveta 3
- Datum vložení: 02.05.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 250 g propláchnuté rýže, 0,8 l. mléka, 3 vejce, 1 vanilkový cukr, 50 g másla, cukr podle chuti, ovoce, rozinky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rýžový nákyp z domácí pekárny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rýžový nákyp z domácí pekárny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rýžový nákyp z domácí pekárny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|