|
Recept na Rýže "Pronto per pasta"
Recept na Rýže "Pronto per pasta" je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Rýže "Pronto per pasta" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g jasmínové rýže (nebo takové, na jakou jste zvyklí) voda na vaření rýže 1 cibule 1 sklenička "Pronto per pasta s feferony a česnekem" ( suš. rajčata v oleji zn."Efko" - viz. foto č.4) 1 mladá cuketa asi 5 žampionů nebo malá sklenička naložených sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rýže "Pronto per pasta"
Recept na Rýže "Pronto per pasta": Rýži propláchneme a dáme vařit podle návodu na obalu.Otevřeme skleničku s rajčaty, nakrájíme cuketu i žampiony na tenké plátky, cibuli na měsíčky... Na pánev slijeme olej z naložených rajčat a rozpálíme ho. Přidáme cibuli,na tenká kolečka nakrájenou cuketu, žampiony na plátky a chvíli prudce restujeme. Nedusit!Vsypeme celý zbývající obsah skleničky, zamícháme, prohřejeme a opatrně smícháme s rýží, která by právě měla být vařená. Dosolíme a můžeme na stůl podávat rychlý, lehký a pááálivý obídek...:-)
Poznámka k receptu na Rýže "Pronto per pasta": Zdroj: recepty "Efko", spojené dva dohromady..:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rýže "Pronto per pasta", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 01.03.2013
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 500g jasmínové rýže (nebo takové, na jakou jste zvyklí) voda na vaření rýže 1 cibule 1 sklenička "Pronto per pasta s feferony a česnekem" ( suš. rajčata v oleji zn."Efko" - viz. foto č.4) 1 mladá cuketa asi 5 žampionů nebo malá sklenička naložených sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rýže "pronto per pasta",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rýže "Pronto per pasta" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rýže "Pronto per pasta"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|