|
Recept na Rychvaldský kapr se zelím
Recept na Rychvaldský kapr se zelím je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rychvaldský kapr se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g kapra 500g kysaného zelí sádlo 2 cibule sladká a pálivá paprika 200ml šlehačky 100g zakysané smetany ¼ l rybího vývaru sůl, drcený kmín, mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rychvaldský kapr se zelím
Recept na Rychvaldský kapr se zelím: Kapra očistíme, vyřízneme páteř a odstraníme žebra. Odřezky vložíme do hrnce s vodou, přidáme sůl a povaříme. Vývar použijeme k podlévání. Filet co 2 až 3 mm prořízneme až ke kůži. Tímto prořezáním přerušíme drobné kostičky, které pak nevadí při konzumaci. Filety naporcujeme, vložíme do pekáče, osolíme, okmínujeme a opepříme. Podlijeme rybím vývarem a v troubě upečeme. Na sádle osmahnene nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku, podle chuti i pálivou. Zalijeme rybím vývarem a přidáme kysané zelí, které podusíme doměkka. Zjemníme šlehačkou a zakysanou smetanou. Příloha – knedlíky. Dělal jsem je v mikrovlnce. Několik receptů na knedlíky z mikrovlnky najdete zde na Topreceptech.
Poznámka k receptu na Rychvaldský kapr se zelím: Zdroj receptu – kuchařka Jak chutná Moravskoslezko.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychvaldský kapr se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jiri V. (Jiří Vranka)
- Datum vložení: 28.01.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 500g kapra 500g kysaného zelí sádlo 2 cibule sladká a pálivá paprika 200ml šlehačky 100g zakysané smetany ¼ l rybího vývaru sůl, drcený kmín, mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychvaldský kapr se zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychvaldský kapr se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychvaldský kapr se zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|