|
Recept na Rychlý boršč
Recept na Rychlý boršč je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Rychlý boršč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 cibule, 50g másla, 2 bobkové listy, 6 kuliček celého pepře a nového koření, sůl, 300 g masa - vepřové, hovězí, uzené, čtvrt hlavičky bílého zelí, 400 g leča / steril.,mražené/, 400 g naložené červené řepy, 30 g rajčatového protlaku, ocet nebo citron, cukr, 1 šlehačka, 2 větší brambory, může být i klobása dle vlastního výběru..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rychlý boršč
Recept na Rychlý boršč: Jemně pokrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme koření /v sítku na koření nebo sterilním obvaze/ a sůl. Zalijeme vodou, přidáme všechny tři druhy masa vcelku a dáme vařit. Po dvaceti minutách přidáme na nudličky pokrájené zelí a pokrájené brambory. Když je maso skoro měkké, pokrájíme ho také na nudličky. Přidáme lečo, naloženou červenou řepu bez nálevu, rajčatový protlak, eventuelně nakrájenou klobásu.Povaříme a ochutíme octem nebo citronem, cukrem, solí. Nakonec přilijeme šlehačku /kdo má rád hustší polévku, může do šlehačky rozmíchat trochu hl.mouky/. Povaříme a pak už jen papáme.
Poznámka k receptu na Rychlý boršč: fotku může vložit každý... mě by spíš zajímalo, co je na tomto receptu rychlé...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlý boršč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evík (Eva Ptáková)
- Datum vložení: 04.01.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 cibule, 50g másla, 2 bobkové listy, 6 kuliček celého pepře a nového koření, sůl, 300 g masa - vepřové, hovězí, uzené, čtvrt hlavičky bílého zelí, 400 g leča / steril.,mražené/, 400 g naložené červené řepy, 30 g rajčatového protlaku, ocet nebo citron, cukr, 1 šlehačka, 2 větší brambory, může být i klobása dle vlastního výběru.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlý boršč,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlý boršč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlý boršč
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|