|
Recept na Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Recept na Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto: 1 hrnek hladké mouky, 1 hrnek polohr. mouky, 1 hrnek cukru, 1 hrnek mléka pokojové teploty, 1/2 hrnku oleje, 2 celá vejce, 1 prášek do pečiva Tvarohová náplň: 2 tvarohy, 1 hrnek cukru moučka, 1 vanilkový cukru, 1 vanilkový pudink prášek, 2 celá vejce, 1 hrnek mléka Povidla - asi 1/2 hrnku rumu (nemusí být, rozředit..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Recept na Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče: Všechny přísady na těsto vyšleháme v míse - nejdříve vyšleháme vajíčka s cukrem, olej, mléko, nakonec mouku s práškem do pečiva. Náplň - V druhé míse si zpracujeme tekutější náplň - opět vše smícháme dohromady - tvarohy, cukr, pudink(prášek), vejce mléko. Je-li tvaroh ve vaničce, dáme mléka méně. Na plech vyložený papírem vylijeme celé těsto, rozlijeme po celém plechu. Na to vylijeme celou tvarohovou náplň jako druhou vrstvu. Povidla poklademe malou lžičkou do této náplně tak, jako bychom kladli ovoce (nebo dáme do cukrářského pytlíku). Dáme pozvolna péci do vyhřátě trouby na cca 160 st. dozlatova. Je výborná a chutná jako hanácké koláče.
Poznámka k receptu na Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče: Je výborná a chutná jako hanácké koláče. Akorát je to jednodušší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: plech s vyšším krajem
- Datum vložení: 19.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: Těsto: 1 hrnek hladké mouky, 1 hrnek polohr. mouky, 1 hrnek cukru, 1 hrnek mléka pokojové teploty, 1/2 hrnku oleje, 2 celá vejce, 1 prášek do pečiva Tvarohová náplň: 2 tvarohy, 1 hrnek cukru moučka, 1 vanilkový cukru, 1 vanilkový pudink prášek, 2 celá vejce, 1 hrnek mléka Povidla - asi 1/2 hrnku rumu (nemusí být, rozředit.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|