|
Recept na Rychlá paštika z drůbežích jater
Recept na Rychlá paštika z drůbežích jater je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Rychlá paštika z drůbežích jater budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 PL sádla drůbežího 1 cibule (drobně nakrájená) 250 g jater kuřecích 1 bobkový list - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 200 g anglické slaniny prorostlé – nakrájet na kostky sůl, pepř, příp.další koření podle chuti 1 PL marmelády rybízové či brusinkové – nemusí být.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rychlá paštika z drůbežích jater
Recept na Rychlá paštika z drůbežích jater: Na sádle a slanině zpěnit cibuli, vložit játra a bobkový list (příp.i jiné koření podle chuti), NESOLIT !!!, orestovat, přikrýt poklicí a dusit doměkka. Vyndat bobkový list (pokud jsme dali, tak i ostatní koření) !!! Nechat vychladnout. Vše rozmixovat, dochutit, přendat do misky a nechat v ledničce ztuhnout. Povrch je možno zalít rozpuštěným sádlem.
Poznámka k receptu na Rychlá paštika z drůbežích jater: Je to paštika na rychlou spotřebu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlá paštika z drůbežích jater, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nadja (Naďa)
- Datum vložení: 05.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 1 PL sádla drůbežího 1 cibule (drobně nakrájená) 250 g jater kuřecích 1 bobkový list - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 200 g anglické slaniny prorostlé – nakrájet na kostky sůl, pepř, příp.další koření podle chuti 1 PL marmelády rybízové či brusinkové – nemusí být
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlá paštika z drůbežích jater,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlá paštika z drůbežích jater - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlá paštika z drůbežích jater
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|