|
Recept na Rybka inspirovana k. radulkou
Recept na Rybka inspirovana k. radulkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybka inspirovana k. radulkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 filety ryby HADDOCK cca 1,50 kg, 3 sladke pomerance, maslo, pripadne kokosovy olej, sul pepr, suseny rozmaryn, zlute curry, hnedy cukr, susena seminka palivych papricek nebo cerstva feferonka ( velmi jemne nakrajena ), mouka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybka inspirovana k. radulkou
Recept na Rybka inspirovana k. radulkou: Filety nejdrive stahneme z kuze, pote okorenime z obou stran namichanou smesi suseneho rozmarynu, curry, hnedeho cukru, seminek papricek, soli a cerstve pomleteho cerneho pepre. Smes by mela byt ostra a nasladla. Nechame v lednici nejmene hodinku ulezet. Pote rybku dame do pekacku, jehoz dno jsme pokladli maslem a zhruba jednou lzici kokosoveho oleje. ( Nemusi byt, ale maslo se neprepaluje ). Vymackame stavu z pomerancu a duzinou poklademe vrsek ryby. Dame zhruba na 25 minut zapect do trouby, az se nam vytvori jemna zlatava kurcicka. Po upeceni rybu vyjmeme a uchovame v teple. Stavu slijeme, dokorenime malou lzickou jiz namichane smesi a jemne zahustime svetlou jiskou. JISKA: Udelame, podle zvyklosti, maslo, mouka, pripadne trochu oleje. Podavame s varenym chrestem a bramburky, vse prelite omackou z pomerancu a cerstvou italskou petrzelkou. Hodi se lepe, nez kaderava, protoze ma chut citronu....:))))
Poznámka k receptu na Rybka inspirovana k. radulkou: Maly trik na jisku: casto vidim v receptech, ze je treba zahustit susenou jiskou. Jsem alergik, proto mi konzervanty a ecka nevyhovuji. Delam si jisku do zasoby, tmavou i svetlou..., beznym zpusobem ve vetsim mnozstvi a davam zamrazit. Kdyz je potreba, pouze uloupnu nozikem, kolik potrebuji a jemne nakrajim nebo nastrouham do omacky. Jiska se nikdy nesrazi a neudela zmolky, chova se jako susena....:)))) To jenom na okraj...:))) Mozna se to bude hodit, neni pokazde zbytecne uspinene nadobi. Jeste k rybe Haddock: mam ji rada, protoze ma pevne bile stavnate maso a kuzi stahne i amater. Staci zariznout pod kuzicku a tahnout.... Ryba v zime zije na Cape Hatteras, coz je asi hodinku jizdy autem, kde bydlim...:)))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybka inspirovana k. radulkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Daniella O. (Dana)
- Datum vložení: 03.06.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 3 filety ryby HADDOCK cca 1,50 kg, 3 sladke pomerance, maslo, pripadne kokosovy olej, sul pepr, suseny rozmaryn, zlute curry, hnedy cukr, susena seminka palivych papricek nebo cerstva feferonka ( velmi jemne nakrajena ), mouka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybka inspirovana k. radulkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybka inspirovana k. radulkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybka inspirovana k. radulkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|