|
Recept na Rybíz à la brusinky
Recept na Rybíz à la brusinky je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Rybíz à la brusinky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg rybízu červeného, 250 ml vody, 250 ml octu, kousek celé skořice, 5 ks hřebíčků, 650 g cukru a 150 ml vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybíz à la brusinky
Recept na Rybíz à la brusinky: 250 ml vody a 250 ml octu přivedeme k varu. Očištěný rybíz dáme do hrnce a vařící vodu s octem přelijeme do rybízu. Necháme 30 minut louhovat a pak rybíz scedíme. Do hrnce dáme 150 ml vody, přidáme 650 g cukru, skořici a hřebíčky. Postavíme na oheň a nakonec vložíme scezený rybíz a 10 minut vaříme. Vařící dáváme do vyhřátých sklenic, víčkujeme a otáčíme víčkem dolů.
Poznámka k receptu na Rybíz à la brusinky: Využití je všestranné, dají se tím nahradit brusinky na svíčkové, dále se dají použít i u jiných světlých omáček, dále k masovým roládam, grilovanému masu, do ovocných a některých zeleninových salátů a i do neochucených jogurtů.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybíz à la brusinky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: fb.lib (František Brusák)
- Datum vložení: 18.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 1 kg rybízu červeného, 250 ml vody, 250 ml octu, kousek celé skořice, 5 ks hřebíčků, 650 g cukru a 150 ml vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybíz à la brusinky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybíz à la brusinky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybíz à la brusinky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|