Recept na Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Recept na Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g hoki (treskovník) filetů 2 lžíce sušeného kopru máslo sůl zeleninový vývar marináda: 2 lžíce olivového oleje šťáva z 1/2 citrónu 2 lžíce úštřičné omáčky 3 lžíce meruňkové marmelády 1-2 stroužky česneku utřeného se špetkou soli 1 lžička mletého kmínu 1 lžička pepře příloha: 8 brambor 1/2 bulvy celeru 100 ml smetany ke šlehání 3 lžíce másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
Recept na Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré: Porce ryby omyjeme, osušíme, dobře nasolíme a posypeme sušeným koprem (čerstvý by při tepelné úpravě ztrácel na chuti, sušený ji naopak rozvine). Suroviny na marinádu prošleháme a potřeme s ní rybí filety. Necháme marinovat cca 2 hodiny. Poté přikryjeme alobalem a pečeme přikryté půl hodiny. Odkryjeme, poklademe plátky másla a 15 minut dopečeme. Podle potřeby podléváme malým množstvím vývaru. Mezitím oloupeme brambory a celer a společně uvaříme v osolené vodě doměkka (asi 20 minut). Vodu scedíme, obsah hrnce rozšťoucháme s máslem a přilijeme horkou smetanu. Pomocí ručního šlehače vyšleháme pyré a dochutíme ho solí, případně špetkou muškátového oříšku.
Poznámka k receptu na Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré: Neznam ani tuto rybu, ani marinadu, jsem na diete a shanel jsem neco chutneho z ryb. Tak tohle asi bude muj favorit - i kdyz asi marmoska moc dietniu nebude, ale kvuli teto dobrote to asi risknu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 21.01.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 800 g hoki (treskovník) filetů 2 lžíce sušeného kopru máslo sůl zeleninový vývar marináda: 2 lžíce olivového oleje šťáva z 1/2 citrónu 2 lžíce úštřičné omáčky 3 lžíce meruňkové marmelády 1-2 stroužky česneku utřeného se špetkou soli 1 lžička mletého kmínu 1 lžička pepře příloha: 8 brambor 1/2 bulvy celeru 100 ml smetany ke šlehání 3 lžíce másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré
|
|