RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem, recepty Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem, Rybí, kotlík, pórkem, pažitkovým, přelivem


Recept na Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem

Recept na Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g bílého rybího masa (treska, platýz, pangas..) 2 pórek 2 lžíce pomerančové šťávy 1 lžíce citrónové šťávy bílý pepř špetka zázvoru špetka tlučeného rozmarýnu sůl máslo 2 lžíce hladké mouky olivový olej 100 ml horkého vývaru 200 ml smetany ke šlehání mléko 3 lžíce nasekané pažitky 2 stroužky česneku.

Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Zvětšit obrázek

Recept na Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem

Recept na Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem:
Rybí maso nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme a přidáme citrónovou a pomerančovou šťávu, které prošleháme s olivovým olejem, zázvorem a rozmarýnem. Pórek nakrájíme na kolečka. Rozpálíme vyšší pánev a maso opečeme ze všech stran. Přidáme pórek a necháme ho zavadnout. Vše vyjmeme z pánve děrovanou sběračkou a udržujeme teplé. Ve zbylém výpeku rozpustíme dvě lžíce másla, zasypeme dvěma lžícemi mouky a umícháme žlutou jíšku. Naředíme ji horkým vývarem, přidáme smetanu a případně trochu mléka. Osolíme, prošleháme, snížíme teplotu, vložíme celé oloupané stroužky česneku a zvolna pováříme 20 minut. Podle potřeby doléváme malé množství mléka. Pár minut před koncem vyjmeme česnek, přidáme pažitku a dochutíme.

Poznámka k receptu na Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem:
Děkuji za hodnocení, jsem ráda, že se recept líbí. Poslední dobou dost přemýšlím, co s rybou (připravuji je často) a tato variace se povedla...soudím podle reakcí u stolu..

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 03.04.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 500 g bílého rybího masa (treska, platýz, pangas..) 2 pórek 2 lžíce pomerančové šťávy 1 lžíce citrónové šťávy bílý pepř špetka zázvoru špetka tlučeného rozmarýnu sůl máslo 2 lžíce hladké mouky olivový olej 100 ml horkého vývaru 200 ml smetany ke šlehání mléko 3 lžíce nasekané pažitky 2 stroužky česneku
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist