|
Recept na Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku
Recept na Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g chlazených filetů z mořské ryby / treska, hejk, apod. /, 1 citrón, 150 g hladké mouky / podle hustoty těstíčka /, 450 g oloupaných brambor, 150 g parmazánu nebo sýru Grand Moravia, 2-3 vejce, hořčice, sůl, mletý bílý pepř sušený medvědí česnek olej na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku
Recept na Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku: Rybí filety omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, které pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, prosypeme petrželkou, medvědím česnekem a necháme v chladu asi 30 minut naložené. Brambory nastrouháme nahrubo, necháme cca 15 minut odstát a poté z nich vymačkáme tekutinu. Vejce smícháme s hladkou moukou, se sýrem a nakonec přidáme nastrouhané brambory, zbavené tekutiny a řádně zamícháme. Porce rybích filetů obalujeme v tomto těstíčku a zprudka smažíme na pánvi na rozpáleném oleji do zlatova. Pokud nám náhodou zůstaně ještě těstíčko, uděláme z něj "jen samotný sýrový bramboráček". Podáváme buď s bramborem nebo s opečeným pórkem nebo jen se salátem.
Poznámka k receptu na Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku: Obalujeme takto radši jen ryby chlazené, aby nebyly ryby plné vody. Můžeme také rybí porce vložit na pečící papír na plech a dát do rozpálené trouby zapéci.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 28.10.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 800 g chlazených filetů z mořské ryby / treska, hejk, apod. /, 1 citrón, 150 g hladké mouky / podle hustoty těstíčka /, 450 g oloupaných brambor, 150 g parmazánu nebo sýru Grand Moravia, 2-3 vejce, hořčice, sůl, mletý bílý pepř sušený medvědí česnek olej na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|