Recept na Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku
Recept na Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 porce rybího filé - podle vlastní chuti 1 polévková lžíce oleje 1 lžíce másla 4 lžíce rajského protlaku 150ml vývaru - nejlépe zeleninový 2 lžíce nasekaného kopru 200ml bílého jogurtu 50g tvrdého sýra - gouda, eidam sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku
Recept na Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku: Rybu trochu osolíme, opepříme a opečeme do zlatova na oleji s máslem a přendáme do zapékací misky. Do pánve s výpekem přidáme rajský protlak a za stálého míchání trochu osmahneme. Pak zalijeme vývarem, podle chuti osolíme, opepříme a pár minut provaříme. Nakonec vmícháme nasekaný kopr. Rybu přelijeme jogurtem, rajským protlakem s koprem a posypeme strouhaným sýrem. Dáme do trouby rozpálené na 180°c a pečeme 15 - 20 min.
Poznámka k receptu na Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku: Zdroj - časopis Gurmet.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mysulka (Lenka)
- Datum vložení: 31.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 porce rybího filé - podle vlastní chuti 1 polévková lžíce oleje 1 lžíce másla 4 lžíce rajského protlaku 150ml vývaru - nejlépe zeleninový 2 lžíce nasekaného kopru 200ml bílého jogurtu 50g tvrdého sýra - gouda, eidam sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí filé v jogurtu a rajském protlaku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí filé v jogurtu a rajském protlaku
|
|