Recept na Rybí filé s máslovou omáčkou
Recept na Rybí filé s máslovou omáčkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybí filé s máslovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 porce rybího filé máslo (na opečení filé + 3 lžíce na jíšku + 125 g na omáčku) 4 žloutky 3 lžíce hladké mouky 500 ml vývaru 4 lžíce sardelové pasty šťáva z jednoho citrónu hladkolistá petrželka bílý pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybí filé s máslovou omáčkou
Recept na Rybí filé s máslovou omáčkou: Filé zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Poté osolíme, opepříme a opečeme na másle. Udržujeme teplé. Ze tří lžic másla a tří lžic mouky upražíme bledou jíšku, kterou zalijeme vývarem, provaříme a necháme vychladnout. Do vychladlé vmícháme žloutky. V jiném kastrůlku rozehřejeme půlku kostky másla, zakapeme šťávou z jednoho citrónu, přidáme vývar s jíškou, sardelovou pastu, pepř a nasekanou petrželku. Podle chuti přisolíme a provaříme na potřebnou hustotu. Po celou dobu přípravy omáčky ji prošleháváme metličkou.
Poznámka k receptu na Rybí filé s máslovou omáčkou: Eli to musí být dobrota
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí filé s máslovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 27.03.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 porce rybího filé máslo (na opečení filé + 3 lžíce na jíšku + 125 g na omáčku) 4 žloutky 3 lžíce hladké mouky 500 ml vývaru 4 lžíce sardelové pasty šťáva z jednoho citrónu hladkolistá petrželka bílý pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí filé s máslovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí filé s máslovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí filé s máslovou omáčkou
|
|