|
Recept na Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Recept na Rybářský kotlík s křupavou čepicí je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybářský kotlík s křupavou čepicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1000 g různých ryb - lze i sladkovodní · 1 větší cibule · 1 pórek · 2 stroužky česneku · 2 větší rajčata · 150 g celeru · 150 g mrkve · hladká mouka · mletý pepř · 2 žloutky · kari koření · zelená petrželka, bazalka, tymián · sůl, olej · listové těsto.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Recept na Rybářský kotlík s křupavou čepicí: Ryby očistíme, oddělíme čisté rybí maso a z ořezu uvaříme v 1 litru silný vývar. Mezitím co se vývar vaří, nakrájíme rybí maso na menší kousky. V oleji osmahneme nakrájenou cibuli, pórek a krájený česnek. Přidáme nakrájená rajčata, nahrubo strouhaný celer, mrkev a osolíme. Zalijeme přecezeným vývarem, přidáme rybí maso a provařujeme. Dochutíme pepřem, lžičkou kari, zeleným kořením a zahustíme jíškou. Uvařenou polévku rozlijeme do misek. Okraje misek potřeme zvnějšku žloutkem. Připravíme si listové těsto, které vyválíme na trochu větší rozměr než je průměr misky a položíme je na misku - žloutek plní funkci lepidla. Vložíme do rozehřáté trouby asi na 15 - 20 minut.
Poznámka k receptu na Rybářský kotlík s křupavou čepicí: Autorem receptu je pan Petr Stupka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybářský kotlík s křupavou čepicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jitka a Vlastik
- Datum vložení: 22.05.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1000 g různých ryb - lze i sladkovodní · 1 větší cibule · 1 pórek · 2 stroužky česneku · 2 větší rajčata · 150 g celeru · 150 g mrkve · hladká mouka · mletý pepř · 2 žloutky · kari koření · zelená petrželka, bazalka, tymián · sůl, olej · listové těsto
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybářský kotlík s křupavou čepicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybářský kotlík s křupavou čepicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybářský kotlík s křupavou čepicí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|